Ion Ion Țiriac şi Ileana Lazariuc, nuntă şi botez




Ion Ion Țiriac şi Ileana Lazariuc au trecut ieri prin mari emoţii. Fiul celui mai bogat roman şi frumoasa lui soţie şi-au unit destinele şi in faţa lui Dumnezeu, după ce in urmă cu câteva luni s-au cununat civil, la Monte Carlo. Şi tot ieri, băiatul cel mic al cuplului, Nicholas Noah, in varstă de două luni şi jumătate, a fost creştinat. Detaliile dublului eveniment au fost ţinute secrete, Țiriac senior schimbând locaţia şi data petrecerii în ultimul moment, pentru a scăpa de presă.

La petrecere, care a început la ora 19.00, Ileana a purtat o superbă rochie verde, până la genunchi, elegantă, şi pantofi Christian Loubutin, de 2.390 de lei, cumpăraţi cu câteva zile în urmă de la un butic de fiţe din Bucureşti. Mirele a fost foarte elegant, alegând să poarte papion, nu cravată, în vreme ce Țiriac senior a fost îmbrăcat foarte lejer, fără cravată. Mai mult, miliardarul a stat aproape toată noaptea cu cămaşa descheiată la gât.

Meniul a fost plin de mâncăruri şi băuturi fine, dar nu extravagante, iar muzica a fost asigurată, printre alţii, de Damian Drăghici şi formaţia lui. Darurile primite de însurăţei au fost impresionante: multe tablouri semnate de pictori celebri şi cristale scumpe - Bohemia şi Christofle.

Blog Widget by LinkWithin