Ramona Gabor in jungla




Sora Monicai Columbeanu ar putea participa la unul dintre cele mai asteptate reality show-uri ale toamnei, incercand sa supravietuiasca in jungla.

Ramona Gabor a fost convocata pentru a fi protagonista celei mai controversate productii TV de pana acum, un fel de "Survivor" de Romania. Reality show-ul va fi gazduit de postul Kanal D si se pare ca va fi cea mai scumpa productie de gen din Romania.

 Show-ul va fi filmat in Panama, iar printre vedetele care vor juca in aceasta productie se mai numara Andrei Gheorghe ca moderator al emisiunii, dar si Cosmina Pasarin, Raluca Lazarut si Ela Voineag, fostul VJ de la MTV. Filmarile sunt programate sa inceapa cat mai curand, pana cel tarziu la sfarsitul lunii, iar episoadele vor fi difuzate in toamna tarziu.

In show-ul originial, participantii care nu se cunosc intre ei sunt dusi in salbaticie, urmand a fi impartiti in grupuri de cate 4-5 persoane. Li se dau apoi cateva unelte pentru supravietuire, fiind incurajati sa isi construiasca singuri un adapost si sa se hraneasca din flora si fauna locului. Participantii trebuie sa se intreaca pentru premii in diferite probe ce includ dexteritate si anduranta, iar la fiecare editie colegii propun cate un membru spre eliminare.

Blog Widget by LinkWithin