Pisica lui Oana Zavoranu




Oana Zavoranu nu si-a ascuns niciodata slabiciunea imensa pe care o are pentru motanul ei, Marty. De altfel, dragostea ei pentru micutul patruped dureaza dinainte de a-l cunoaste pe sotul ei, Pepe, care a trebuit sa se invete cu prezenta motanului chiar si in patul matrimonial.

Chiar daca la inceput nu a fost obisnuit, in timp cantaretul a ajuns sa-l indrageasca foarte tare pe Marty, pe care il alinta acum cu apelativul "baiatul lu' tata". Fiind singurul "copil" al familiei, birmanezul de 12 ani se bucura de toata atentia "parintilor" sai, care ii cumpara tot felul de accesorii de lux.

"Marty are cureluse de la Juicy Couture si alte marci. Ultima achizitie m-a costat 200 de dolari si este o zgarda cu tinte si cu lanturi, cu care arata senzational, ca un rocker. Dar oful meu cel mai mare e ca nu ii gasesc o zgarda de la Louis Vuitton. Se pare ca nu fac decat pentru catei si astea ii sunt prea mari, chiar si inchise la ultima gaura, de aceea intentionez sa ii fac pe comanda, pentru ca el apreciaza achizitiile astea.

 Chiar stie ca este frumos cand are ceva nou si se mandreste, asa cum stie cand este urat, de exemplu atunci cand il tundem. Atunci se ascunde", a declarat Oana Zavoranu, care este dispusa sa cheltuie oricat pentru a implini aspiratiile estetice ale motanului ei.

Blog Widget by LinkWithin