Iubita lui Dan Bordeianu





Dan Bordeianu a învăţat din greşelile trecutului şi fuge de relaţii mediatizate ca dracul de tămâie. După ce a pierdut-o pe Adela Popescu, simpaticul actor de telenovele şi-a găsit fericirea în braţele unei alte tinere.

De această dată, a avut grijă să păstreze discreţia totală. Într-un final însă, s-a decis să vorbească. Surprins de paparazzii Cancan în compania noii cuceriri - sau, cel puţin, asta se credea iniţial -, actorul confirmă relaţia. Fericita se numeşte Monica Axente şi îi este lui Dănuţ iubită de mai bine de destulă vreme.

„Eram cu Monica, iubita mea, cu care sunt împreună de peste un an şi pe care o iubesc foarte tare”, recunoaşte Bordeianu.

Totodată, starul din „Numai iubirea” mărturiseşte că şi-a dus aleasa în Corfu şi face un anunţ şocant pentru admiratoarele sale. Se gândeşte să părăsească România! „Mai fac două telenovele, un film şi poate mă retrag în Corfu”, a conchis actorul. Bine-bine, poate că este ceva firesc şi că, în viaţa fiecărui bărbat, vine un moment în care îşi ia tălpăşiţa şi pleacă fără a privi în urmă.

Blog Widget by LinkWithin