Mihaela Radulescu la restaurant cu Elan




Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg au decis să uite, măcar pentru o seară, de toate lucrurile care au dus la divorţul lor, pronunţat în luna octombrie a anului trecut, şi să se comporte ca pe vremea în care formau un cuplu, pentru că unicul lor fiu, Ayan, a împlinit sâmbătă 5 ani. Iar un astfel de moment trebuie sărbătorit cum se cuvine.

Părinţii micuţului au decis să facă o petrecere restrânsă, unde doar cei mai apropiaţi prieteni au avut acces. Au mers cu toţii la un restaurant din Monte Carlo, unde au petrecut timp de câteva ore. Micuţul a primit o groază de cadouri, însă cel mai mult s-a bucurat de cel pe care i l-a făcut tatăl său: o maşinuţă de teren roşie cu telecomandă. Ayan e înnebunit după maşinile de jucărie, iar darul de la Elan a venit chiar la momentul potrivit.

Nu e singurul cadou la care Elan s-a gândit în aceste zile. Ca orice bărbat galant, omul de afaceri nu a uitat că luni e şi ziua de naştere a Mihaelei Rădulescu şi s-a pregătit cum trebuie pentru eveniment. Potrivit unor apropiaţi ai celor doi, milionarul îi va dărui celei care i-a fost soţie timp de patru ani un buchet imens, format din... 41 de trandafiri, cu unul mai mult decât numărul de ani pe care îi împlineşte Mihaela. Cică aşa se face la casele mari...

Mihaela Rădulescu a părăsit România împreună cu fiul ei, Ayan, cu trei săptămâni în urmă, cu dorinţa mărturisită de a nu mai reveni aici decât în vizită. Diva s-a declarat profund afectată de scandalurile care au urmat divorţului ei de Elan şi a hotărât să renunţe la televiziune şi să se “pensioneze” pe Coasta de Azur. Evident, cel care a ajutat-o să facă acest pas este tot “mult-hulitul milionar”, pe care l-a jignit public de câte ori a avut ocazia şi care, în schimb, i-a achiziţionat un apartament cu 5 camere pe cea mai scumpă stradă din lume: Princess Grace. Preţul locuinţei e unul uriaş: 25.000.000 de euro. Însă Mihaela se poate mândri că are numai vecini unul şi unul, printre care şi cuplul Ion Ion Țiriac - Ileana Lazariuc.

Blog Widget by LinkWithin