Oana Zavoranu scorpia de la OTV






Nici nu a inceput noua ei emisiune la OTV, că Oana Zăvoranu a concediat deja caţiva dintre reporterii din echipa cu care lucrează. Pe la colţuri, despre ea se spune că e o adevărată scorpie, iar angajaţii rămaşi se tem de furia vedetei, care i-a avertizat din start că, dacă nu-i aduc cele mai tari subiecte, vor îngroşa rândurile şomerilor.

Pe 12 seprembrie, Oana Zăvoranu ar trebui să lanseze la OTV noua ei emisiune, “Oana Zăvoranu Show”, care se va difuza de luni până joi, între orele 17.00 şi 21.00. Tocmai de aceea, zilele trecute, Oana a dat afară doi oameni, pe motiv că îi propuneau numai vedete “răsuflate”. Alţi doi angajaţi au plecat de bunăvoie din echipa emisiunii, astfel că acum Oana lucrează cu 26 de reporteri. “E normal să fiu pretenţioasă, pentru că vreau să am în show-ul meu vedetele şi subiectele cele mai tari. Vreau să lucrez cu o echipă de profesionişti”, a declarat Oana.

Pe lângă pretenţiile legate de decoruri şi de microfonul cu cristale Swarovski, Oana continuă să-i uimească pe cei de la OTV cu dorinţele ei. Vedeta a cerut să aibă propria cabină, cu baia separată de cea a angajaţilor. Ba chiar ea a comandat, special în Italia, faianţa şi gresia pentru toaleta ei.

Blog Widget by LinkWithin