Teo Trandafir





Teo Trandafir s-a nascut la data de 2 iunie 1968 in Pitesti, judetul Arges. A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza.

Teo si-a inceput activitatea profesionala in 1991 la Fun Radio Bucuresti unde lucra ca secretara, urmand ca dupa aceea sa fie realizator de programe de stiri.
Prima intalnire cu publicul s-a petrecut in 1993, cand a inceput sa lucreze la Pro FM. Timp de un an a lucrat ca redactor de stiri si realizator-prezentator la emisiunea „Rondul de dimineata”.

Teo Trandafir patrunde pe micile ecrane in anul 1994, dupa ce Mihai Tatulici a convins-o ca locul ei este in televiziune. Teo incepe sa realizeze la Tele 7abc emisiunea matinala “Buna Dimineata, Romania”, alaturi de Mircea Badea.

Apogeul carierei lui Teo s-a declansat o data cu mutarea la Pro Tv in anul 2000, unde a inceput sa realizeze cea mai buna si de succes emsiune de divertisment, care ii purta numele „Teo”. Timp de sanse ani, Teo a fost emblema postului Pro Tv, a castigat dragostea romanilor din tara si de peste hotare.

Pe langa emisiunea „Teo”, la Pro Tv Teo Trandafir a mai realiazat emisiuni estivale, unele fiind cu scopuri caritabile : “Bilet de vacanta”, “5 saptamani in balon”, “Vine Teo” si “Teo si vedete cu sacu’”.

A acceptat oferta Realitatea Media, iar, din decembrie 2006, a fost numita Director al televiziunii Romantica, ce urma sa se relanseze in martie 2007.

In 28 noiembrie 2008 Teo se retrage din televiziune.

Blog Widget by LinkWithin