Cabral Ibacka




Născut pe 4 octombrie 1977, Cabral face arte marţiale de la 6 ani, are nenumărate titluri la campionate naţionale de kick-boxing, iar la 17 ani devine vicecampion european la acest sport.

- Inăltime: 2 m
- Greutate: 105 kg
- Păr: negru
- Ochi: caprui
- A predat Tae-Bo, fiind promotor al acestui sport în România.
- Are un buldog francez, Kalua si un teckel, Lolita.
- Actori preferaţi sunt: Dragoş Bucur, Pavel Bartoş, Bebe Cotimanis, Samuel L. Jackson, Denzel Washington.

Debuteaza in televiziune in 1998 la postul tv ANTENA 1 ca prezentator al emisiunii automobilistice „Roata de rezervă”. Timp de un an, pana in 2000 face o serie de emisiuni la PRIMA TV: „Impact”, „Aici e de noi!”, „100% Extrem”, „Banc Show”, „Ştirile Sportive”,”Vara Fară Limite”. In 2000 se muta la postul ACASA TV unde prezinta „Poveştiri adevărate” si „Un bărbat adevarat”.

In 1996 isi face debutul si in lumea filmului, jucand in filmul prezentat la Cannes „Je ne marcherais jamais seul!”. In 2004 joaca in filmul „Catacombs”, iar in 2006 joaca in telenovelele postului ACASA TV „Pacatele Evei” si „Iubire ca in filme”.

Face orice sport - scufundări, fotbal, motociclism, arte marţiale, mai puţin echitaţie, deoarece are impresia că ar rupe calul în două dacă s-ar sui pe el. Are doi câini, un buldog francez şi un teckel. Are mulţi prieteni, se caracterizează ca un om hotărât, ambiţios, dinamic, comunicativ, vesel, adaptabil, sensibil la copii şi animale.

Blog Widget by LinkWithin