Anda Adam





Anda Adam s-a nascut pe data de 27 aprilie 1980 in Bucuresti. Este o tanara cantareata si dansatoare.


Cine nu isi aminteste de superhitul « Nu ma uita » alaturi de RACLA sau de piesa cu Marijuana « Fete rele ». Chiar daca a reusit sa pune pe picioare propria afacere, Anda nu si-a uitat dragostea dintai : muzica .

Foarte exigenta cu sine in tot ceea ce face, Anda a muncit din greu, a repetat si a petrecut ore in sir in studio. Dupa mai bine de un an s-a declarat multumita de ceea ce a iesit. Albumul contine 10 piese nou-noute si abordeaza un stil care nu a mai fost abordat in Romania de o fata : raggae stylee. Anda a fost absolut incantat de fiecare piesa in parte si in fiecare dintre ele se regaseste motiv pentru care numele albumului este foarte sugestiv : Confidential.

In plina ascensiune profesionala, Anda a acceptat propunerea postului PRO TV de a concura la faimosul show de televiziune „Dansez pentru tine”. Aici la intalnit pe Victor Slav, prezentatorul rubricii meteo de la PRO TV, concurent si el. Acestia doi s-a indragostit pe platourile de filmare, iar in prezent traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Pe langa acest concurs, Anda a mai pozat in mai multe reviste pentru barbati, cele mai cunoscute pictoriale fiind cele din Playboy.

Blog Widget by LinkWithin