Laura Cosoi



Laura Cosoi s-a nascut pe data de 2 ianuarie 1982. Este o tanara dansatoare si model care a fost descoperita de postul de televiziune PRO TV.

A terminat Facultatea de Filosofie, avand ca specializare Asistenta Sociala. Inca de mica si-a manifestat marea pasiune pentru dans. A practicat timp de 12 ani baletul si a participat la o serie de competitii de dansuri sportive, avand-o ca antrenoare pe mama sa.

In anul 2002 a debutat in televiziune cu rolul Adinei in serialul "La bloc", difuzat la postul de televiziune Pro Tv.

In 2005 a jucat in serialul "Fete cu lipici", difuzat la Pro Tv.

Adevarata consacrare tv a obtinut-o cu ocazia participarii la unul din cele mai in voga concursuri de dans din Romania “Dansez pentru tine”. Despre aceasta experienta, Laura a declarat “A fost frumos, a meritat tot efortul”. Iar acest efort a constat timp de cateva saptamani in nici mai mult nici mai putin de 10 ore de dans si antrenamente pe zi, sapte zile pe saptamana.

Datorita acestor miscari provocatoare, Laurei i s-au propus mai multe oferte din partea revistelor pentru barbati, finalizate cu pictorialul din revista Playboy.

In anul 2007 interpreteaza rolul unei tinere ambitioase pe nume Mara Soare, in serialul de televiziune "Cu un pas inainte". Laura Cosoi si-a schimbat look-ul pentru rolul pe care-l interpreteaza in al doilea sezon al serialului "Cu un pas inainte".

Hobby-uri: yoga, schi, tae-bo, calatoriile, cartile, arta fotografica, muzica.

A jucat in productia britanica „Sliding Dice”.

„Mananc dorada, imi place foarte mult pestele la gratar, cu legume, cu cartofi natur. Dar nu fac excese.”

Traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Smiley.

Blog Widget by LinkWithin